Kas võiks volüümiripsmeid õppida ka ilma klassikalisi oskamata?

Oled kindlasti juba märganud, et aina rohkem on ripsmetehnikuid, kes pakuvad ainult volüümiripsmeid. Ilmselt on põhjus selles, et nad näevad, kui palju täiuslikum võib ripsmekaar olla volüümidega – klassikalistega jäävad ripsmed keskmisel kliendil ikkagi hõredad.

Sellega seoses… alles täna selle postituse kirjutamise ajal tekkis mulle mõte teha volüümikoolitus neile, kes pole klassikalisi kunagi teinud. Sest tegelikult, MIKS PEAKS klassikalisi üldse oskama, kui soov on teha ainult volüüme? Kunagi oleksin endale vastu vaielnud, aga nüüd arvan, et neid ei peagi õppima. Mingil hetkel tegime mõne sellise koolituse, kus oli kombineeritud nii klassikalise kui volüümide õpe. Kuid mulle tundus, et mõlema tehnika harjutamine võtab fookuse ja kui keskenduda algajaga ainult volüümile, siis jõuaks kiiremini sihile? Muidugi tuleb läbida mitu päeva põhjalikku volüümikoolitust ja lisaks enne arvestust veel palju-palju volüümilehvikuid harjutada. Kindlasti läheb volüümide nullist õppimisega rohkem aega, kui neil, kes juba klassikalisi teevad. Aga põhimõtteliselt on see võimalik!

Liisi lehvikud

Ripsmekoolitaja Liisi lehvikud

Mulle kindlasti paljud tehnikud vaidleks vastu, kuid olles jälginud ripsmeõpilasi 5 aasta jooksul ja tegelenud metoodika täiustamisega, siis pean proovima.

Pidin tegelikult kirjutama üldse meie megapikkadest volüümikoolitustest, aga näe! Tuli aga palju põnevam mõte! 🙂

Nüüd jääb üle panna kokku võimalikult praktiline programm!

Meie praegused volüümikoolitused on siin: Volüümikoolitused

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s