Spreiga asjad kiirelt uueks!

Lauteri tänava ilusalongis on meil sisekujundus veel pooleli, sest vana salongi mööbel tuleb kuidagi uude kohta sobitada. Küsisin eelmisel nädalal Kristelilt, kellega koos salongi peame, kas ta eelistaks kuldset või hõbedast tooni. Ta valis viimase. Ühel päeval mulle meeldis kuldse mõte ja teisel hõbeda… Ma polnud kummaski päris kindel, ja õigusega. Sisekujunduses olen õppinud seda, et kui sa hasarti ei lähe mõttest, siis oota veel 😉 Avastasin sente lugedes VASE! Kuna Kristelile meeldib väga tema Peugeot´ toon (tuhakarva roosa), siis järsku kõik klappis. Vask on sellele kindlasti kõige sarnasem, aga kahjuks nii alahinnatud kujunduses.

Kogu askeldamine võttis mul aega 30 minutit.

4-eurone peegliraam

4-eurone kipsist peegliraam, millelt katkised ornamendid peitliga ära kangutasin ja masinaga kiirelt üle lihvisin

Hästi kulutatud 10 minutit!

Hästi kulutatud 10 minutit!

Ehituspoodides müüakse spreipudeleid väga paljudes toonides – kroom, kuldne, hõbe, vask, valge, paljud värvid… Kraapides tulevad need värvid maha, kuid iluasju on spreiga täitsa mõistlik värvida. Ettevaatust, värv lendub meeletult ja seda hiljem seintelt-põrandalt maha ei saa! Värvi peaks pihustama 20-30 cm kauguselt, et see tilkuma ei jääks.

Enne punasena seisnud jõulukausike

Enne punasena seisnud jõulukausike

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s