Salongijutud alustab

On 2. juuli ja sõidan Pärnust bussiga Tallinnasse.

Mõtlesin kirjutada, milline on elu salongis, mis tunne on seda runnida ja kuidas ma PEAAEGU mitte kunagi ei kahetse selle pidama hakkamist. Kindlasti tuleb teksti sees üsna kiiresti välja, kui vähe siin äris on glamuuri – kuidas sa ka ei pingutaks! Umbes sama lugu oli siis, kui ma enne salongindust rõivaid disainisin. Kangatolmu sees näidiseid näppides ja arvutiga silmi rikkudes võisid glamuurist vaid unistada. Sõbranna küsis minult tookord, mis tööd ma teen, et kas ma olen joonistaja? Ahjaa, Soome messile sai ka!

Miks ma seda blogi kirjutan? Ma arvan, et päris huvitav võib olla saada osa meie salongipäevast. Mida me salongis tegelikult teeme ja mõtleme. Tutvustan aeg-ajalt meeleldi ka enda tööpäeva, mis mõnikord võib tähendada vaid rannas ühe Facebook-i postituse tegemist, teisel päeval seinteküürimist ja kolmandal komandeeringut Pärnu-Tallinn marsruudil.

Alan Harper

Mina mõnikord FB-i postitust tegemas – pikk päev!

Mulle meeldib kirjutada ja ma ei tea Eestis ühtegi “salongipidamise blogi”. Mis seal salata, salongindus on mul kinnisideeks ja “Salongijutud” on minu peast välja tahtnud tulla juba kaua, sest ikka ja jälle on meil naljakaid ja õpetlikke juhtumisi. See on ehk isegi rohkem mu enda jaoks kui teistele. Kindlasti huvitab see blogi meie kliente, sest ka nendest tuleb juttu. Kindlasti on mõnel läbinägelikumal õigus, “et eks ta müügiedendamise pärast seda plära ajab”. Jah, igasugune blogi on hea meie lehe SEO-le (ka selle blogi olen ma täielikult täis taginud). Aga eelkõige ma kirjutan neid mõtteid, sest ma TAHAN. Ning kuna me teeme ilukoolitusi, siis tean, kui palju neid naisi on, kes päriselt unistavad enda salongi tegemisest. Ja ühtlasi on mul 5 aastaga kogunenud ka teadmisi, mida tahan jagada.

Loodetavasti saan ka teised tüdrukud siin oma mõtteid jagama!
Siin videoklipis on mu suur lemmik Alan Harper! Täpselt selline tunne on blogides minul ka 😉

Leave a Reply