Ohoo! Kristina Ilutuba @ Pärnu

8. märtsil tegin endale kingituse ja sõitsin Pärnusse. Plaanis oli tutvuda sealsete äripindadega ja ilusalongidega. Ripsmepikenduste koolitajana olen tihti kuulnud, kui hädasti oleks Pärnusse häid ripsmetegijaid vaja, seega polnud pikalt mõelda – tuleb avada ilusalong-koolituskeskus.

Veel vana sildiga - Rüütli ja Nikolai nurgal teisel korrusel

Veel vana sildiga – teise korruse nurgapealne ja rõdud ootamas, üks külg ei mahtunud pildile

Tunnistan, et plaan avada Pärnus otse Rüütli tänaval enne mõnusat suve ilusalong, on paljuski emotsionaalne. Suvi Pärnus on lõbus, lõõgastav ja rahvarohke… Naistepäeval Pärnus uutesse ruumidesse sisenedes ja nende avarust hinnates tundsin ära selle, mida olin tulnud otsima. Päike, valgusküllased ruumid, keskkonnavahetus. Kuna ruumi on kohe rohkem ja kaks rõdugi, siis kujutasin ennast juba ette andmas teooriatundi rõdul värskendava puuviljasmuuti taga, lõunat kõrval Steffanis…

Kes arvab, et me suvel vaid turiste noolima läheme, see eksib. Ka Tallinnas sadama lähedal töötades ei ole me keskendunud turistidele, vaid püsiklientidele. Pärnuski on soov võita kohaliku pärnaka usaldus.

DSCN2770

Potentsiaalsed kliendid Rüütli tänaval

Ilusalong Tallinnas jääb ka alles. WTC keskuses on meil mõnus olla ja kliendid on harjunud seal käima. Salong Pärnus on aga plaanitud teistsugune – ka kujundus tuleb vabam, looduslähedasem… Kellel vanaemad vaipu koovad või mõnusalt iganenud talumööblit üle on, siis võta ühendust – teen korda ja võtan kasutusse.

Alguses on mõistagi raske, sest kliendibaas tuleb üles ehitada nullist. Mõlemas linnas hakkavad tööle tugevad tehnikud Tallinna salongist, kuid kindlasti on soov leida proff ka Pärnust. Kutsun üles kõiki, kellel on tuttavaid ilutegijaid Pärnus, jagama uudist, et leiaksime ripsme- ja küünetehnikuid ning teisi koostööpartnereid ka seal!

Alustame Pärnus 1. aprillil.

Kristina 5344 9822 / info@kristina.ee

One comment on “Ohoo! Kristina Ilutuba @ Pärnu

  1. Pingback: Kuidas ma Pärnusse salongi tegin – 1. peatükk värvid ja materjalid | Kristina Ilutuba

Leave a Reply