MYscara või ripsmepikendused? Miks mitte mõlemad!

MYscara on poolpüsv ripsmetušš, mida nüüd saab lasta teha ka Eestis.

MYscara poolpüsiv ripsnetušš

Tore oli leida 25. oktoobri “Naistelehest” meie tehtud MYscara ripsmed. 

Kui ripsmepikenduste kliendid on enamjaolt keskmiste või lühikeste ripsmetega, siis MYscara-ga töötades näen uskumatult pikki ripsmeid. Lõpuks on loodud midagi ka neile, et välja tuua kaunite ripsmete loomulik ilu. Kui mõtled, et kas MYscara tušš võiks sulle sobida, siis värvi oma ripsmed hea ripsmetušiga ja saadki vastuse. Lihtsalt MYscara püsib 2-3 nädalat.

MYscara tušš Tallinnas

Ripsmed ENNE ja PÄRAST MYscara-ga värvimist

Kui sul on pikendused, siis ei ole soovitatav neile MYscarat peale panna. Miks? Esiteks, pikendused on võimsad niigi ja mis saab siis 3 nädala pärast? 3 nädala pärast tuleks MYscara eemaldada, sest seda peale pannes värviti osad ripsmed omavahel kokku ja nende kasvamine on hiljem häiritud. Tušši eemaldades tulevad aga ära ka pikendused. Seega tuleks mõlemad uuesti peale kanda, millel aga pole mõtet.

Ripsmete tervise aspektist tuleb MYscara kindlasti salongis eemaldada. On püütud ka kodus meigieemaldajaga seda teha, kuid tulutult. Kord helistas mulle klient ja ütles, et magas need ära ja püüdis siis ka veel ise eemaldada – “Päris kõva kraam see teil!”. On jah, kodus MYscarat peale kanda ja maha võtta ei saa.

Pikenduste puhul on MYscara super variant alumiste ripsmete värvimiseks. Aastaid on küsitud, kas me alumisi pikendame. Oleme seda teinud, aga pikendamine karvade abil eeldab väga ilusaid ja ühtlaseid enda ripsmeid. Nüüd on MYscara abil imelihtne alumisi tumedaks värvida.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s