Head uut aastat!

Kristina Ilutuba

Head uut aastat!

Olime vist täna ainsa ilusalongina lahti 🙂 Selle aasta viimane klient lõpetas tööpäeva nii kaunilt: “Olen käinud ka mujal ja ikka ON millega võrrelda.” Mõte selles, et ta on ülirahul meie ripsmetega juba pea 2 aastat, sest me anname endast parima!
Loobusin küll ripsmetööst, kuid olude sunnil aeg-ajalt pean ikkagi ka ise tegema. Nagu täna. Kell 9 saabus ripsmetesse Ene-Liis, kes tuli suure uudisega, et on nüüd klubi Casablanca uus programmijuht – ma imetlen nii julgeid! Hea uudis kohe hommikul 🙂
10.30 tuli otse laevalt Eija, sest Soome ripsmetehnikute tase on nõrk. Eestlased on iluteenindajatena kindlasti pädevamad. Seejärel jäi mul pausike täita kebabi-võikuga, misjärel saime itsitada ja komme lutsutada Tiiaga. Vaatasime tagasi möödunud aastale ja nõustusime mõlemad, et vana s*** jäägu vanasse aastasse! No see on kõnekäänd, ei midagi roppu.
Viimasena sain üles lüüa Mareli ripsmed, temalt siis ka see lööklause. Jõudsime otsusele, et oleme kohati liiga suured muretsejad, kuid mis puutub terviseteemadesse, siis on see igati õigustatud!
Hiljem helistas armas Kati, et panna ripsmete koolutamise aeg. Kuna see aasta kujunes tema jaoks ennekuulmatult ilusaks – pulmad Maldiividel – siis läheb uuel aastal raskeks vana ületrumpamine. Järeldus – see inimene on tõeliselt õnnelik, kes leiab alati midagi tähistada!
Vaadake tagasi oma suurhetkedele ja ammutage sellest jõudu tulevikuks! Head kohe-kohe saabuvat uut aastat!

Leave a Reply