Kristina Ilutoa kinkekaardid

Ootasin põnevusega, millega arhitekt-disainer Doris Orasi mind seekord üllatab. Palusin abi salongile kinkekaartide kujundamisega. Reedel sain näha esialgseid kavandeid ja ka nüüd ei pidanud ma pettuma. Sõelale jäid kaks varianti: mustas ümbrikus lakooniline valge kinkekaart ja must ruuduks volditud mängulisem kaart. Esimene on selline väärikas ja suur kaart vähese tekstiga. Teine, nagu ütlesin, mängulisem voldik, mille saad kokkupakituna ja lahti võttes avaneb kingituse tekst. Väljast must, seest valge. Homme läheme paberijahile  – vaatama, kas üldse on võimalik viimast hästi teostada. Pildil on ta veel selline pussakas, sest paber pole parim, aga aimu saab. Kumba eelistada?

Ilusalongi kinkekaart: variant 1

Ilusalongi kinkekaart: variant 1

Ilusalongi kinkekaart:

Ilusalongi kinkekaart: variant 2 kinnisena

Ilusalongi kinkekaart:

Ilusalongi kinkekaart: variant 2

Ilusalongi kinkekaart

Ilusalongi kinkekaart: variant 2 lahtisena

Leave a Reply