Käsitööküünlad Taist

küünlad (4)

Üks armsamaid avastusi viimasel reisil Taisse olid nende imeilusad käsitööküünlad. Need on väikesed ja lõbusad ning sobivad hästi kingituseks.  Küünalde lillelised ümbrised on käsitsi maalitud, samuti nende alused. Plussiks on veel see, et kui küünal ise seest ära põleb, saab selle asendada väikese teeküünlaga. Küünal elu lõpuni! 😉 Kuna valida oli neid raske, sest kõik olid ju erinevad, siis varusin neid liialt palju – osad neist on ka salongis müügil.

küünlad (12)küünlad (11)küünlad (10)küünlad (9)küünlad (8)küünlad (5)küünlad (2)küünlad (1)küünlad (7)

Kuna paaril korral õnnestus oma bungalo ees peaaegu kookose alla jääda, siis tõin kaasa ka kookoseküünlad. Poole kookose sisse on valatud rõõmsavärviline lill – geniaalne! Nagu ka need elevandi- ja luigekujulised rätikud, mida nad mängleva kergusega oskavad voolida 🙂

Kookose küünal

Kookose küünal

Tais on kõik meeletult kaunis – loodus, arhitektuur, inimesed. Vaata kasvõi Bangkoki Suurt Paleed või Wat Po templikompleksi, neid detaile…

Detail Wat Po templiarhitektuurist

Detail Wat Po templi arhitektuurist

Detail Wat Po templiarhitektuurist

Detail Wat Po templi arhitektuurist

Suur Palee Bangkok

Mehikesed Suurt Paleed toestamas

Tai elevant

Oih, ühed vandud ka siin 😀

Leave a Reply